Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2010 14:46 - Мениджърът на Бербо за него:
Автор: stadion Категория: Спорт   
Прочетен: 311 Коментари: 0 Гласове:
0



Данчев: Бербатов ще остане на "Олд Трафорд" до края на кариерата си  
image © uefa.com image
Слуховете за трансфер на Димитър Бербатов са просто слухове. Почти сигурен съм, че той ще завърши своята кариера в Манчестър Юнайтед . Това заяви мениджърът на българския нападател при гостуването си в студиото на "Свободна зона" по ТВ+.

Напоследък Бербатов отново започна да се тиражира в медиите, като име на спортист с уникални постижения в кариерата си, особено след рекордните пет гола, които вкара във вратата на Блекбърн за победата на "червените дяволи" със 7:1.

"Въпреки че е толкова млад и вече е толкова известен и уважаван футболист, пътят на Бербатов беше много дълъг", започна Емил Данчев разговора си с водещия Георги Коритаров. По думите му в мача срещу Роувърс главни герои били Димитър Бербатов и Уейн Рууни и точно те двамата представили "истински спектакъл" пред публиката. "След като вкара третия гол, всеки от останалите футболисти търсеше положение Бербатов да вкара и следващ, и следващ гол. И той го направи", заяви Данчев.

Мениджърът на Бербатов не отрече, че в отбора на "червените дяволи" има съперничество. Според него това било нормално, тъй като това били играчи от много висок ранг. "Всеки един футболист в Манчестър Юнайтед е с различен характер, а Митко е човек, който е балансиран. Рууни и Нани са малко по-агресивни, но това е може би заради възрастта им. Митко е един от примерите за поведение в отбора", твърдо заяви Данчев.

В ефира на ТВ+ той каза, че слуховете за трансфер на Бербатов са просто слухове. "Почти сигурен съм, че той ще завърши своята кариера в Манчестър Юнайтед . Вероятно до края на кариерата му няма да го видим с фланелката на българския национален отбор. Всички вече знаят, че Бербатов реши да даде път на по-младите футболисти".

За сравненията между Димитър Бербатов и Христо Стоичков Данчев бе категоричен: "Бербатов  и Стоичков са мегазвезди в две различни измерения. Разликата във времето и условията, при които са работили са големи. Те са две от перлите не само на българския футбол, но и на България. Не бива да се прави сравнение между тях".

Към края на разговора в студиото на "Свободна зона" мениджърът на Бербатов каза, че по-широката обща култура и интереси на футболиста, извън футбола, помагат на Бербатов не само в кариерата му като футболист. Данчев бе категоричен, че след 4-5 години няма да се говори за Бербатов само като топ футболист, но и като за личност.


Тагове:   Него,   мениджърът,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stadion
Категория: Спорт
Прочетен: 561241
Постинги: 1511
Коментари: 39
Гласове: 97
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930