Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2010 11:43 - Гонзо: Трябваше да победим Берое на всяка цена
Автор: stadion Категория: Спорт   
Прочетен: 354 Коментари: 0 Гласове:
0



image  

Спортният директор на Левски Георги Иванов - Гонзо заяви, че всички в тима са щастливи от факта, че "сините" надвиха Берое и продължават напред в турнира за Купата на България.

Гонзо заяви след днешния успех на стадион "Георги Аспарухов": "Нашата цел днес бе да победим Берое на всяка цена. Мисля, че играхме добре, но за съжаление вкарахме само един гол. Берое се представиха добре, ние бяхме също на ниво, но не може във футбола да вкарваш всички положения. Берое беше силен отбор, всеки съперник за нас е важен. Днес обаче беше важно да спечелим. Имаме цел и приоритет за новата година - титла и Купа на България".

Относно претенциите на "сините" към рефера Ахмед Ахмед за дузпа в мача със старозагорци, Иванов заяви: "Така го е дал. Съдията по принцип свири добре мача, а в тази ситуация така е преценил".

Гонзо продължи: "Ние от доста време обясняваме, че в мача с Лил бяхме в максималния си състав, затова играхме добре, а в другите мачове имахме контузени, наказани футболисти. Не можахме да съберем най-доброто и това ни влияеше. Иначе съм доволен от играта на отбора. В много мачове, независимо срещу кой съперник, Левски се опита да победи и показа запомнящи се игри. Отборът показа добри игри и сериозно израстване".

Спортният директор коментира и физическото състояние на някои играчи на тима: "Йовов вече го пуснахме да почива. Доста време се опитвахме с него, но един мач играе, три е контузен, не може така. Преценихме, че е по-добре да се лекува. Дарко Тасевски се връща, а Мюлдер има настинка, така че не е нещо сериозно и ще бъде готов за мача със Спортинг".

Шефът на "сините" допълни: "Ние никога не сме се оправдавали. Разчитали сме на младите, които ако им се даде шанс, ще бъдат бъдещето на Левски. Днес беше 28-ми мач за Левски на високо ниво. Не сме се оплаквали, имаме пълно доверие на играчите си. Няма да правим план 2020, доволен съм и съм сигурен, че след Нова Година Левски ще бъде много по-силен".
Иванов каза няколко думи и за звездата на тима Гара Дембеле: "Той създаде много положения, бори се, игра за отбора. Нормално, един централен нападател не може да вкарва във всеки мач. Гара вече има 26 гола, не може да искаме повече от него. Той игра за отбора, освен това можеше да реализира на няколко пъти. Важно е как играчите се раздават за отбора, никой не може да спечели сам един мач. Ние сме силни като отбор, като играем като едно сме силни. Дембеле остава! Той има висока клауза, но все пак ако някой я плати, ние не може да го спрем. Като цяло, плановете ни със собственика са Дембеле да остане".

Гонзо коментира и неприятната случка с нападателя от тази седмица и информациите, че е карал с фалшива книжка: "Едва ли Гара ще влезе в затвора. Това е неприятно. Ние от клуба сме зад него, не одобряваме постъпката му, но те са млади хора. Нормално е те да грешат, а ние да застанем зад хората си. Хората обичат Гара заради играта му, а не затова какво прави навънка. Г-н Батков е адвокат, той знае как да защити Гара".

Иванов завърши с няколко думи за последния мач на "сините" за годината със Спортинг Лисабон в Лига Европа: "Дано хората да дойдат да ни подкрепят в последния ни двубой. Мачът със Спортинг е за престиж, нищо не зависи от него, дори да загубим няма да стане нещо фатално. Всички обаче сме амбицирани да победим в този последен мач".
 



Тагове:   цена,   Берое,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stadion
Категория: Спорт
Прочетен: 560245
Постинги: 1511
Коментари: 39
Гласове: 97
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930