Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2010 18:32 - Блякпул-Манчестър Юн. с опасност от отлагане
Автор: stadion Категория: Спорт   
Прочетен: 659 Коментари: 0 Гласове:
0



Блекпул - Ман Юнайтед може да бъде отложен

 

image imageШрифт Принтирай
    image  

Отборът на Манчестър Юнайтед може да изгуби временно първото си място в класирането на Висшата лига, тъй като мача на "червените дяволи" с Блекпул може да бъде отложен, заради ниските температури на Острова.

Юнайтед, които водят с две точки на Челси в класирането на Висшата лига, гостуват в събота на "Блумфийлд роуд". От Блекпул намекнаха днес, че тяхната среща с Манчестър Юнайтед може да бъде първия мач от елита, който да бъде отложен, заради замръзналия терена на техния стадион. От "мандарините" излязоха с изявление, което гласи:

"Като следствие на скрежа през тази нощ, когато температурите паднаха до минус осем градуса, се появиха притеснения за някои участъци от терена на стадион "Блумфийлд Роуд". Скрежът доведе до това, че части от тревната покривка замръзнаха. Персоналът на стадион работи през цялата нощ и използва мощни духалки, за да стопи леда, но нещата стават все по-тежки. Всички в клуба ще продължават да работят, така че дългоочакваната среща с Манчестър Юнайтед да се състои".

Лидерите в Чемпиъншип Куинс Парк Рейнджърс няма да играят този уикенд, тъй като терена на Хъл Сити е напълно заледен. Срещата бе отложена по желание на "тигрите", така че това е третата отложена среща в шампионата от днес, след Нотингам Форест - Бристъл Сити и Портсмут - Бърнли. Няма да се играят и мачовете Донкастър - Барнзли и Шефилд Юнайтед - Рединг. Само 4 мача от Лига 1 ще се играят по програма този уикенд - на стадионите на Суиндън, Екзитър, Бристъл Роувърс и Брентфорд, както и само два в Лига 2 - на терените на Нортхямптън и Оксфорд. Всички срещи в Шотландия през този уикенд бяха отложени, заради времето, единствено може да се играе двубоя от Втора Дивизия Алоа Атлетик - Питърхед.
 



Тагове:   опасност,   отлагане,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stadion
Категория: Спорт
Прочетен: 560236
Постинги: 1511
Коментари: 39
Гласове: 97
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930